“Συνεργασία με Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν διώξουν τους ακροδεξιούς και σταλινικούς”

Στα μετεκλογικά σενάρια αναφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι μίλησε στον Βήμα fm και είπε πως “αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία δεν δεχόμαστε τους ακροδεξιούς και αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δεχόμαστε τους σταλινικούς και τους σαλταρισμένους».

«Εμείς, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουμε ούτε συνεργασία ούτε ψήφο ανοχής με λευκή επιταγή. Υποχωρήσεις θα πρέπει αναγκαστικά να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να κρατήσει την εξουσία», σημείωσε, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM» και πρόσθεσε: «Με όλους τους ΣΥΡΙΖες, δεν συνεργαζόμαστε. Συνεργαζόμαστε με τον εχέφρονα ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι υπαρκτός».

Ερωτηθείς σχετικά με την υποψηφιότητα της Μιράντας Ξαφά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι για αυτή την εξέλιξη και εξέφρασε την άποψη «καλύτερα, αν ισχύει, να είναι με σταυρό η κυρία Ξαφά».

«Αυτή τη στιγμή, μεγαλύτερες είναι οι διαφορές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στις τάσεις απ’ ό,τι οι άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή στο Ποτάμι. Πολύ σοβαροί άνθρωποι λένε ότι το πιο διαβολικό σενάριο για να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι το σενάριο αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα χρειάζεται άλλοθι για τις αποφάσεις του και δεν θα απολογείται παρά μόνο στους δικούς του, θα διαλυθεί μέσα σε 12 ώρες, γιατί είναι τόσο μεγάλες οι αντιφάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε χρειάζεται μια συμμαχική δύναμη έστω και ως άλλοθι, για να τον κρατάει. Να τον κρατάει από τους σαλταρισμένους και να τη χρησιμοποιεί απέναντι στον Λαφαζάνη και τους άλλους», είπε, επίσης, ο κ. Τατσόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα