Συνεργασία e-value με ΟΠΑΠ για το pamestoixima

Συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, για την πλήρη τηλεφωνική και μέσω διαδικτύου (live web-chat, e-mail) υποστήριξη των παικτών της νέας ηλεκτρονικής στοιχηματικής πλατφόρμας του Οργανισμού, pamestoixima.gr, ξεκίνησε η e-value.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η e-value ανταποκρίθηκε στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που είχε θέσει ο ΟΠΑΠ, για την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας της εξυπηρέτησης των παικτών του pamestoixima.gr, ενόψει και της έναρξης του Μουντιάλ.

Ο αριθμός που έχει διαθέσει ο ΟΠΑΠ για την υποστήριξη των παικτών, και τον οποίο εξυπηρετεί αποκλειστικά η e-value, είναι το 210-2222222.  H e-value θα παρέχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η e-value, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Cosmote, δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 1999 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center (Ανάπτυξη πωλήσεων, Εξυπηρέτηση πελατών, Είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, Διατήρηση & Ανάπτυξη πελατολογίου). Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στην Ξάνθη, συνολικής έκτασης περίπου 10.000 τμ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα