Συνεργασία Praktiker-Αθηναϊκής Στρωματοποιίας

Τη συνεργασίας της με την Αθηναϊκή Στρωματοποιία ABEE για την παραγωγή νέας συλλογής στρωμάτων ιδιωτικής ετικέτας ανακοίνωση η Praktiker Hellas A.E.

Τα στρώματα Praktiker θα διατίθενται με την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της σημαντικά brands όπως Media Strom & Stromatex καθώς και δεκάδες άλλα brands ιδιωτικής ετικέτας συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Όπως έγινε γνωστό η νέα γενιά στρωμάτων Praktiker περιλαμβάνει 5 νέους τύπους αισθητικά και τεχνολογικά ανεπτυγμένων στρωμάτων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές για πραγματικά καλό και ποιοτικό ύπνο και μάλιστα με 10 χρόνια εγγύηση.

Σύμφωνα με την Praktiker η νέα σειρά στρωμάτων που λανσάρει διαμορφώνει νέα δεδομένα στον ποιοτικό ύπνο και υπόσχεται να χαρίσει χαμόγελα απόλαυσης και ξεκούρασης. Τα νέα στρώματα διατίθενται από το πιο οικονομικό έως το πιο premium με την εξής σειρά: Rest, Dream, Enjoy, Tender, Satisfaction.

Η πλήρης γκάμα είναι διαθέσιμη και για online παραγγελία στο www.praktiker.gr ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάζουν τα στρώματα σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα