Συνεχίζει με Λουκάκου και Γιόβετιτς η Γιουβέντους

Η απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μόνο η αρχή, καθώς η διοίκηση της Γιουβέντους κινείται με σταθερά, αλλά αποφασιστικά βήματα, προκειμένου να υλοποιήσει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Επόμενοι στόχοι, σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, είναι ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Βέλγος επιθετικός έχει δηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι, ενώ και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φαίνεται να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο δεύτερος στόχος, επίσης από την αγορά της Αγγλίας, ο Σέρβος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, παρότι αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τους «γαλάζιους», δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα και παραχωρείται είτε με μεταγραφή, είτε ως δανεικός, ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ.

Το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε σχεδόν 30 εκατομμύρια για να τον αγοράσει από τη Φιορεντίνα, αναδεικνύει την πίστη της στο ταλέντο του, ωστόσο λόγοι προσαρμογής δεν του επέτρεψαν να το εκδηλώσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Premier League. Λόγω του υψηλού κόστους μίας ενδεχόμενης μετακίνησής του, η Γιουβέντους ενδέχεται να τον ζητήσει δανεικό από την ομάδα του Μάντσεστερ, για έναν ή δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα