Συνεχίζει ο Θεοδωράκης τις ομιλίες στην Κρήτη

Με επισκέψεις και ομιλίες σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο συνεχίζει την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.  Χθες Σάββατο, μιλώντας το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά, από όπου άρχισε την περιοδεία του ανά την Ελλάδα εν όψει των Ευρωεκλογών, κάλεσε τους συμπολίτες του να συμπορευθούν με το Ποτάμι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι από εμάς είχαν βολευτεί. Και εγώ είχα βολευτεί. Ήταν καλά τα πράγματα στη ζωή μου. Όμως εγώ αποφάσισα να αφήσω τη βόλεψή μου και να πάρω το ρίσκο. Στους Κρητικούς αρέσει το ρίσκο. Πάρτε το ρίσκο μαζί μου».

Μάλιστα μετά την ομιλία του έδωσε τον λόγο σε πολίτες και είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ που τον ρώτησε ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από «το Ποτάμι». Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Φέρε μου πρώτα τα ένσημα του αρχηγού σου και μετά μιλάμε για συμφέροντα». Και συμπλήρωσε πως ο ίδιος εργάζεται από 16 ετών και πως ότι κατάφερε στη ζωή του το κατάφερε μόνος του χωρίς αναφορές σε οικογένειες και πολιτικές δράσεις.

«Κάποιοι προσπαθούν να με φοβίσουν αυτές τις μέρες: που μπλέκεις, με ποιους πας να τα βάλεις, αυτός ο τόπος δεν αλλάζει, υπάρχουν συμφέροντα, και την ανάσα σου θα παρακολουθούν κι αν ανασαίνεις λάθος, θα σε καταγγέλλουν. Λοιπόν, οι κουζουλοί κρητικοί δεν φοβούνται και είναι μεγάλη η γοητεία να ξεκινάς από το μηδέν», σημειωσε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε δε τα κόμματα να σκίσουν τα προγράμματα τους, να σκίσουν τις ψεύτικες υποσχέσεις, αυτά που τους γράφουν οι διαφημιστές πριν τις εκλογές για να τις καταπατήσουν αμέσως μετά τις εκλογές και να φτιάξουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης.

Σήμερα Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τις επισκέψεις του από το Ρέθυμνο, όπου και θα συνομιλήσει με φοιτητές σε κεντρικό καφέ της πόλης, στη συνέχεια θα συναντηθεί με οινοπαραγωγούς και δημοσιογράφους στον «Κήπο των Αισθήσεων», στις Μαλάδες Ηρακλείου, ενώ τη Δευτέρα θα συναντηθεί με ντόπιους ψαράδες στη Σητεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα