Συνεχίζει την προέλαση ο Πανιώνιος, 2-1 τον Πλατανιά

Η «ευρωπαϊκή» πορεία του Πανιώνιου συνεχίζεται! Αυτή τη φορά ξεπέρασε το εμπόδιο του Πλατανιά και με σκορ 2-1 μάζεψε τρεις ακόμη βαθμούς και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και μένει να παραδεχθούν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου πως παλεύουν για κάτι καλύτερο από μία απλή παραμονή.

Οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ στο 8’ με κεφαλιά του Καραμάνου, έπειτα από ασίστ του Μπουμάλ. Ο Πλατανιάς δεν επηρεάστηκε και προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση και με αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51’ με κεφαλιά του Ιτούα έπειτα από κόρνερ του Μιλούνοβιτς.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, δημιούργησαν αμφότερες φάσεις, αλλά οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που ευτύχησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, με τη «χρυσή» αλλαγή του Ουζουνίδη, τον Ιρανό Ανσαριφάρντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Μπουμάλ, που εκτός από ικανός σκόρερ, αποδεικνύεται ότι είναι καλός και στη δημιουργία. Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Πανιώνιος συνέχισε την τρελή πορεία του, κυρίως χάρη στο φοβερό επιθετικό πλουραλισμό που εμφανίζει και την εξαιρετική δουλειά του προπονητή του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (73’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Καραμάνος (86’ Μητρόπουλος), Βλάχος, Βιγιάλμπα (61’ Μασούρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79’ Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (29’ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης (68’ Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα