Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η απολογία του Κάντα

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζει σήμερα το …κελάιδισμα ο Αντώνης Κάντας.

Ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και από τους στενότερους συνεργάτες, επί σειρά ετών του Άκη Τσοχατζόπουλου, τους «δίνει»  όλους για να τύχει ο ίδιος ευνοϊκότερης ποινικής μεταχείρισης.

Ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής εμφανίζεται ως ο αξιωματούχος που είχε πάρει την μεγαλύτερη μίζα (16 εκατομμύρια) ανάγκασε με τις αποκαλύψεις του ακόμα δύο εμπλεκόμενους  να θέλουν να μιλήσουν για να γλυτώσουν τις πολυετείς καθείρξεις με τις οποίες κινδυνεύουν.

Τον ύπνο τους  χάσει τον ύπνο τους όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες, και δεν είναι λίγοι, και οι οποίοι βάζουν λυτούς και δεμένους για να μάθουν αν τους έχει «δώσει»  ο Αντώνης Κάντας.

ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ

Ήδη δύο από τους εμπλεκόμενους, πρόσωπα -κλειδιά στην υπόθεση των εξοπλιστικών , έχουν «ραντεβού» με τον ανακριτή στις αρχές του Γενάρη, αποφασισμένοι να μιλήσουν για τα  «έργα και τις ημέρες» συνεργατών τους στο  πάρτι των μιζών.

Πρόκειται για τον πρώην μεσάζοντα εξοπλιστικών προγραμμάτων , Πάνο Ευσταθίου, αλλά και για τον επιχειρηματία, Μιχάλη Ματαντό κατηγορούμενο για την  υπόθεση των υποβρυχίων.

Μάλιστα, ο Πάνος Ευσταθίου ,που σύμφωνα με τον συνήγορο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, είναι στη διάθεση των αρχών επιθυμώντας να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ήδη δώσει κατάθεση και στην Εισαγγελία της Βρέμης.

Ήταν αντιπρόσωπος της Atlas Elektroniks στην Ελλάδα ,που είχε αναλάβει να εξοπλίσει τα υποβρύχια με σόναρ στο πλαίσιο της σύμβασης «Ποσειδώνας 2″». Επρόκειτο για σύμβαση αναβάθμισης των υποβρυχίων που υπογράφτηκε το 2002 επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.

Για τον ρόλο του ως μεσάζοντα έχουν μιλήσει και άλλοι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα