Συνεχίζεται η εμπιστοσύνη προς τον Τούντορ

Αν σε κάτι δεν μας έχει συνηθίσει ο οργανισμός ΠΑΟΚ από το… 1985 κι έπειτα, είναι η εμπιστοσύνη σε έναν προπονητή, όταν τίποτα δεν πηγαίνει καλά.

Ο ΠΑΟΚ του σήμερα, τουλάχιστον όσον αφορά στα αποτελέσματα, θυμίζει λίγο από την ομάδα της δεκαετίας του ’90, όταν αγωνιστικά και διοικητικά βρισκόταν εν τρικυμία και υπήρχαν ματς που η Τούμπα είχε λιγότερους από 2.000 φιλάθλους.

Σήμερα ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει την ομάδα παρά το ότι έμεινε εκτός πρωταθλήματος από το Νοέμβρη (ή από τον Οκτώβρη), ενώ στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να κάνει κάποια μορφή υπέρβασης. Η συμπεριφορά των οπαδών δεν ταιριάζει στην νοοτροπία του παρελθόντος,  ενώ και η διοίκηση δείχνει υπομονή, παρά τις αποτυχίες, γεγονός που όπως και να το κάνουμε είναι θετικό.

Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα είναι ρευστά και κάθε εβδομάδα κρύβει… εξελίξεις, αλλά η συμπεριφορά απέναντι στον Τούντορ δημιουργεί εντύπωση. Το ότι μερίδα του κόσμου γκρινιάζει είναι φυσιολογικό (αυτό έλειπε κιόλας), αλλά και η στήριξη προς τον Κροάτη δεν είναι φυσιολογική, ωστόσο είναι άξια συγχαρητηρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα