“Συνεχίζεται ο εμπαιγμός απέναντι στους τευτλοπαραγωγούς”, δηλώνει ο Τζελέπης

Για εμπαιγμό της κυβέρνησης προς τους τευτλοπαραγωγούς κάνει λόγο ο υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης. Μάλιστα καταγγέλλει πως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ, απάντησε με ύβρεις στα αγωνιώδη ερωτήματα των παραγωγών. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζελέπη είναι η ακόλουθη:

«Συνεχίζεται ο εμπαιγμός, η κοροϊδία και ο «χλευασμός» απέναντι στους 3.000 απλήρωτους αγρότες-τευτλοπαραγωγούς που καθημερινά αγωνιούν και παλεύουν για την επιβίωσή τους. Η διοίκηση της ΕΒΖ αντί να απολογηθεί στους τευτλοπαραγωγούς για την μη πληρωμή της εσοδείας τους, ύψους περίπου 11.000.000 ευρώ, αλλά και να απαντήσει για το μέλλον της ΕΒΖ, υιοθετεί συμπεριφορές άκρως «αντιδημοκρατικές». Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΒΖ, με απαράδεκτο τρόπο και απειλές, έδωσε την πιο υβριστική απάντηση στα αγωνιώδη ερωτήματα των τευτλοπαραγωγών ως προς την αποπληρωμή τους. Ο εκφοβισμός και ο τραμπουκισμός πρέπει να καταδικαστούν άμεσα και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης οφείλει να αποπέμψει εδώ και τώρα το συγκεκριμένο μέλος από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Καλώ, επίσης, τον αρμόδιο Υπουργό, τον κ. Αλέξη Χαρίτση, αντί να κρύβεται με «προσχηματικά κωλύματα» και να επικαλείται διαρκώς «φόρτο εργασίας» στη Συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεων, να εμφανιστεί επιτέλους στην Βουλή και να απαντήσει για την πληρωμή των 3.000 τευτλοπαραγωγών, για το μέλλον της ΕΒΖ αλλά και να πάρει θέση για απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους του ΔΣ της ΕΒΖ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα