Συνεχίζεται το κράξιμο στον Βίτορ Περέιρα!

 

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Βίτορ Περέιρα, τον Πορτογάλο προπονητή της Φενέρμπαχτσε. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Μπεσικτάς είδε την ομάδα του να χάνει τη νίκη μέσα από τα χέρια της στην αναμέτρηση με την Ακισάρ.

Το 2-0 που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Φερναντάο έγινε 2-2 μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να πηγαίνει στη Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την… ουρά στα σκέλια, έτοιμος να δεχθεί σωρεία ερωτήσεων.

Ο πονηρός Περέιρα, όμως, δεν δέχθηκε καμία ερώτηση και έφυγε από την αίθουσα τύπου την ώρα που οι δημοσιογράφοι ωρύονταν και του ζητούσαν να παραμείνει να δεχθεί ερωτήσεις. Πως το κατάφερε αυτό; Μα καθυστερώντας απελπιστικά να σχολιάσει το παιχνίδι.

Όταν κάθισε στην καρέκλα, του ζητήθηκε να κάνει ένα αρχικό σχόλιο. Εκείνος, με τη βοήθεια και του μεταφραστή, άρχισε να μιλάει αργά και να φλυαρεί. Έλεγε ότι του ερχόταν στο μυαλό να για να τραβήξει η ομιλία του όσο το δυνατό περισσότερα λεπτά… «Μπήκαμε δυνατά… Είχαμε καλή κυκλοφορία… Οι παίκτες έκαναν αυτά που είχαμε πει… Δείξαμε πως είχαμε αφήσει την ήττα στο ντέρμπι… κ.τ.λ.».

Μετά από 17 λεπτά και λίγα δευτερόλεπτα και αφού τελείωσε το απόφθεγμα του, σηκώθηκε απότομα από την καρέκλα και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον γιούχαραν, αφού κατάλαβαν το κόλπο του. Τώρα, αν θα ξεφύγει της απόλυσης είναι ένα άλλο θέμα. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι μετράει μέρες. Ίσως κάτι να ξέρουν. Ίσως πάλι είναι απλά εκνευρισμένοι με τον Περέιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα