Συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια! (φωτό)

Η Ελληνικά Λαχεία, εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, και η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασαν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ και το λογότυπο του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια και είναι μια από τις μακροβιότερες στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Λαχεία, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ, δήλωσε «Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης η οποία στηρίζεται στην άψογη και αμοιβαία συνεργασία. Στους στρατηγικούς στόχους του ομίλου ΟΠΑΠ είναι η επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία. Η πολυετής και άριστη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα ότι η μεθοδικότητα και ο συνεπής σχεδιασμός είναι απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό και θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την πορεία του και να συνεχίσουμε αυτή την τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σχέση».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε «Είναι ιδιαίτερη τιμή η συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Ακόμα περισσότερο, αφού τα πέντε προηγούμενα χρόνια συνοδεύτηκαν με πολύ μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες. Η συνεργασία αυτή με τον ΟΠΑΠ και το ΣΚΡΑΤΣ, δεν μας έχει δώσει

μόνο «τύχη στη στιγμή» αλλά και υποστήριξη κατά την διάρκεια όλων αυτών των επιτυχιών. Η μεγάλη μας προσπάθεια και η τύχη που πάντα χρειάζεται στον αθλητισμό, μας οδήγησαν στην κορυφή, όπου και στοχεύουμε να παραμείνουμε. Όπως πήγαμε δυνατά μέχρι τώρα με τον ΟΠΑΠ έτσι και θα συνεχίσουμε. Γιατί ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλά μια κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού που συνεργάζεται με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης την τελευταία 8ετία».

Ο κος Σταυρόπουλος κλείνοντας την τοποθέτησή του, αναγνώρισε τη σημαντική στήριξη του ΟΠΑΠ στην ελληνική κοινωνία και τις δράσεις του στους τομείς της υγείας, του αθλητισμού και της απασχόλησης. Επίσης σημείωσε τη μεγάλη συνεισφορά του ομίλου ΟΠΑΠ στα προγράμματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκτός της αγωνιστικής ομάδας, καθώς ένα σημαντικό μέρος της χορηγίας εξυπηρετεί και τους στόχους του κοινωνικού της προγράμματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφέρθηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία και την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα, σημειώνοντας ότι αυτή βρίσκει την υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού. «Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή τα ερχόμενα χρόνια να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία και την ίδια προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε και πάλι όλους τους στόχους μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να διεκδικήσουμε και το Final 4, το πρωτάθλημα Ευρώπης και το κύπελλο Ελλάδος, ούτως ώστε όλοι οι χορηγοί και συνεργάτες μας να είναι περήφανοι για τη συνεργασία και τη σύνδεση τους μαζί μας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των παικτών της ομάδας, τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. «Αυτή η μεγάλη διαχρονική σχέση που έχει η ομάδα μας με τον ΟΠΑΠ δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν οι διοικήσεις των δύο οργανισμών. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι στοιχεία που μας διακατέχουν ως ομάδα και για αυτό το λόγο όλους τους υποστηρικτές μας και συνεργάτες μας τους θεωρούμε μέρος της προσπάθειάς μας, μιας προσπάθειας που κάνουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό σε όλη αυτή την πορεία μας να έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ για να τα καταφέρουμε».

 

thumbnail_%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82-damian-cope-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%cf%8c

 

thumbnail_%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82-damian-cope

 

thumbnail_damian-cope-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα