Συνεχίζουν μαζί!

Μαζί και χέρι-χέρι συνεχίζουν η μπασκετική ΑΕΚ και ο όμιλος ΟΠΑΠ. Οι δυο πλευρές παρουσίασαν σήμερα, στα γραφεία του Οργανισμού, την συνεργασία τους, με την ΚΑΕ να ενημερώνει σχετικά για όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση.

O όμιλος ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ B.C. παρουσίασαν την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, την χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και την νέα εμφάνιση της ομάδας.

 

Μέγας Χορηγός της ΑΕΚ B.C. είναι το ΣΚΡΑΤΣ, της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που δίνει «τύχη στη στιγμή» και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας. Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και της ΑΕΚ BC, συμπληρώνει εφέτος τέσσερα χρόνια.

Ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, παρουσιάζοντας την συνεργασία τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας, η οποία στηρίζεται στις κοινές μας αξίες -το ευ αγωνίζεσθαι και το ομαδικό πνεύμα- και το πλούσιο έργο που υλοποιούμε από κοινού για την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι ο ΟΠΑΠ έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μπάσκετ και αυτό αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Για τη νέα σεζόν, ευχόμαστε στην διοίκηση της ΑΕΚ, τους προπονητές και τους παίκτες, καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Brand Marketing Communication and Sponsorship Director, Customer Team ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, δήλωσε: «Η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΑΕΚ μέσω του ΣΚΡΑΤΣ -που είναι από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια μας- πέραν από συμβολική και ιστορική αξία, έχει για εμάς και πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία. Με την ομάδα της ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, υλοποιούμε μια σειρά από ενέργειες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του ΣΚΡΑΤΣ και της ΑΕΚ, να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την ποιότητα και το επίπεδο της συνεργασίας μας. Συνεργασίες όπως αυτή, για τον κώδικα αξιών της ΑΕΚ, συνιστούν ευθύνη, όχι στην αυστηρή και τυπική διεκπεραίωση τους αλλά στο κτίσιμο των αξιών που από κοινού πρεσβεύουμε και μεταφέρουμε στην κοινωνία. Αυτό μεταφράζεται όχι μόνο στη χορηγία του αγωνιστικού τμήματος, την καθολική συμμετοχή της ομάδας μας σε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας ή άλλες δράσεις του ΟΠΑΠ, αλλά και στη συμμετοχή και αρωγή του ΟΠΑΠ σε ένα έργο πολιτισμού, που θα αφήσει η παρούσα διοίκηση της ΑΕΚ παρακαταθήκη στην ιστορία του αθλητισμού και του κινηματογράφου. Και αυτό είναι η συμπαραγωγή της ταινίας για την επέτειο των 50 χρόνων από την κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968».

Ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για την στήριξη στην ομάδα: «Ως εκπρόσωπος των παικτών της ΑΕΚ, θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστησή μας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον πιο σημαντικό χορηγό μας, τον ΟΠΑΠ. Αυτά τα τρία χρόνια θεωρώ ότι είχαμε όλα τα εργαλεία, ώστε εμείς αγωνιστικά να μπορούμε να υπηρετούμε την ΑΕΚ με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει ο ΟΠΑΠ –όχι μόνο αγωνιστικά– είναι ότι συμβάλλει και κοινωνικά και εμείς, από την πλευρά των παικτών, μπορούμε να είμαστε ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα παιδιά».

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ, παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ B.C., Χάρης Κουτάς, όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης. Η νέα του ταινία «1968» περιγράφει την ιστορία της ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης το 1968, με την ιστορική νίκη επί της Σλάβια Πράγας, που χάρισε στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα