Συνταξιούχος ιερέας παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονο αγόρι

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας συνταξιούχος ιερέας 72 ετών, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ενός 15χρονου αγοριού στην Άνδρο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η οικογένεια του ανηλίκου. Είχε προηγηθεί η εξομολόγηση του παιδιού ότι ο παππάς θώπευσε τα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Ο 15χρονος παραθέριζε με την οικογένεια του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση Κόρθι. Εκεί γνωρίστηκε με τον συνταξιούχο ιερέα ο οποίος διαμένει στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηλικιωμένου κληρικού, κάποια στιγμή ο 15χρονος πήγε να συναντήσει τον 72χρονο προκειμένου να του μιλήσει για την Εκκλησία και να του ζητήσει συμβουλές. Όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να του θωπεύει τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί, ντροπιασμένο έφυγε τρέχοντας χωρίς όμως να πει στους γονείς του για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Τελικά, την επόμενη ημέρα τα εξομολογήθηκε στους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους κατέθεσαν μήνυση στο Α.Τ. Άνδρου, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 72χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα