ΣΥΡΙΖΑ: Επιδίδεται μόνο σε ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές ο Στουρνάρας

Λάβρος κατά του Γιάννη Στουρνάρα εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών για τις διαπραγματεύσεις  με την τρόικα.

«Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον ο κ. Στουρνάρας στην προσπάθεια του να επιβεβαιώσει ότι είναι ο πιο φλογερός υπερασπιστής του μνημονίου και της τρόικας. Εκεί που όλοι βλέπουν τα συντρίμμια μιας εγκληματικής πολιτικής και τη χρησιμοποίηση της Ελλάδας ως Ιφιγένεια της διάσωσης των τραπεζών, ο υπουργός Οικονομικών βλέπει “αλληλεγγύη” και εμμένει στον ίδιο δρόμο εθελόδουλης υποταγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Υπουργό που ζητά την άδεια του κ. Σόιμπλε για να συζητήσει για την αναδιάρθρωση του χρέους. Αλλά, ο κ. Στουρνάρας δεν λειτουργεί αυτόνομα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

«Υπακούει στις εντολές Σαμαρά  που δεν έχει αξιοποιήσει  καμία από τις δυνατότητες που του έχουν δοθεί για να αναδείξει τις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου,  ενώ επιδίδεται μόνο σε ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές. Έτσι μόνο αντιλαμβάνεται ο κ. Σαμαράς την έννοια της “διαπραγμάτευσης”».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα