ΣΥΡΙΖΑ: Χρονιά ανατροπής το 2014

Χρονιά κατά την οποία «θα βάλουμε τέλος στα μνημόνια και θα ανοίξουμε νέους δρόμους αλληλεγγύης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη» εκτιμά ότι θα είναι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά  του «είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε το 2014 τη χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει τον αυταρχισμό και οι ανάγκες των ανθρώπων θα μπουν πάνω από τις ανάγκες των δανειστών».

«Θα ενώσουμε τις φωνές μας με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς, θα δώσουμε -και με την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Κομισιόν- ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας», επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος, προσθέτοντας ότι «η ελπίδα θα νικήσει το φόβο και η αλληλεγγύη θα νικήσει την καταστροφή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι τη χρονιά που φεύγει συμπληρώθηκαν τρία χρόνια «από την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς μνημονίου» και «από τη στιγμή που το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό του δικομματισμού παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές».

«Οι ίδιοι που ψήφιζαν νέους μνημονιακούς νόμους ύφεσης και ανεργίας, συνέχισαν να μιλούν για  μεταρρυθμίσεις και ανάκαμψη και για ένα success story που υπήρχε μόνο μέσα στο μυαλό τους. Δεν δίστασαν ακόμα και να φιμώσουν τη φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ρίχνοντας μαύρο στην ενημέρωση, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι είναι «οι ίδιοι που επέτρεψαν στη Χρυσή Αυγή να δρα ανενόχλητη, σκορπίζοντας το ναζιστικό της μίσος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα