ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στην παγίδα της ονοματολογίας

Να μην πέσουν «στην παγίδα της ονοματολογίας που αποπροσανατολίζει» καλεί τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του κόμματος, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι όποιες διαρροές «ουδεμία σχέση έχουν με το τμήμα Αυτοδιοίκησης του κόμματος», το οποίο «παρακολουθεί και μεταφέρει την απόφαση της Κ.Ε του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που λήφθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται συντεταγμένα και με δημοκρατικό τρόπο από τα όργανα του κόμματος και τις δημοτικές παρατάξεις».

«Είναι προφανές ότι (τα μέλη του τμήματος) σύμφωνα με τη φιλοσοφία και του κόμματος, ούτε παρεμβαίνουν, ούτε πολύ περισσότερο ευνοούν τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο. Σέβονται απόλυτα τις διαδικασίες των τοπικών οργανώσεων και την αυτονομία των δημοτικών κινήσεων», προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεται ότι η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα συνέλθει στα μέσα του Γενάρη με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα