«Συστηματικός υβριστής και συκοφάντης ο Τσίπρας»

Συστηματικό υβριστή και συκοφάντη αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Σίμος Κεδίκογλου που απάντησε με βαριές εκφράσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με τις αναφορές του δημοσιεύματος των Financial Times για τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών.

 «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα οι μνήμες είναι νωπές και όλοι θυμούνται ότι ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει το τότε δημοψήφισμα πολιτικό τρικ. Είναι απορίας άξιον γιατί τώρα εμφανίζεται υποστηρικτής του δημοψηφίσματος, που τότε είχε χαρακτηρισθεί καταστροφικό από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου. Ίσως γιατί, μέσα από την αναθεωρημένη εκτίμηση εκείνου του δημοψηφίσματος, προωθεί την ιδέα ενός νέου δημοψηφίσματος, όπως πρόσφατα δήλωσαν δημόσια κορυφαία στελέχη του, χωρίς ο ίδιος να τα διαψεύσει» τονίζει ο κ. Κεδίκογλου.

«Ο συστηματικός υβριστής και συκοφάντης κ. Τσίπρας δεν διστάζει πια μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να υπονομεύσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση. Το όραμα της επιστροφής στη δραχμή δεν έχει σβήσει από το μυαλό του. Όσον αφορά τον κ. Σαμαρά, αισθάνεται σήμερα δικαιωμένος και υπερήφανος που απέτρεψε εκείνη την εποχή το δημοψήφισμα και την έξοδο της χώρας από το ευρώ” σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα