Σφάζονται στα πόδια του Ντοναρούμα!

Ένας ποδοσφαιριστής 17 χρονών είναι πολύ πιθανό και να χωθεί στην ενδεκάδα μίας μεγάλης ομάδας, να ξεχωρίσει, να διακριθεί και να δημιουργήσει σούσουρο με την παρουσία του. Το έχουμε δει αρκετές φορές το έργο. Αυτό που προκαλεί αίσθηση στην περίπτωση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι εκτός από την ηλικία, η θέση του μέσα στο γήπεδο.

Και ένα παιδί να ρωτήσεις ποιος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει σε μία ενδεκάδα θα σου πει αυτός με τα γάντια και τα διαφορετικά χρώματα. Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο ξεχωριστή και η πιο δύσκολη και γι’ αυτό όλοι παραμιλάνε με το κατόρθωμα του Ντοναρούμα που από τα 16 του κιόλας είναι βασικός πορτιέρο της Μίλαν!

Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, το παιδί πρέπει να ενηλικιωθεί για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο κι έτσι μέχρι τον Ιούνιο του 2018 θα τρέχει το ημιεπαγγελματικό. Η Μίλαν πασχίζει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες έγκυρες υπογραφές είτε σε επαγγελματικό συμβόλαιο με ισχύ από τη μέρα της ενηλικίωσής του, είτε σε προσύμφωνο είτε με ιδιωτικό συμφωνητικό με το μάναζερ του ποδοσφαιριστή, τον πασίγνωστο Ραϊόλα. Η Γιουβέντους, όμως, καραδοκεί!

Η ομάδα του Μπουφόν θέλει να μπει σφήνα και ήδη προετοιμάζει το έδαφος. Με πονηρό τρόπο έβαλε τον Τζιανλουίτζι να αποθεώσει τον Ντοναρούμα για να του αποσπάσει την προσοχή και μετά διέρρευσε ότι θέλει τον μικρό να γίνει διάδοχος του Μπουφόν! Στη συνέχεια, χτύπησε την πόρτα του Ραϊόλα για να ζητήσει πληροφορίες. Άρα και επισήμως θέλει τον παίκτη!

Στις ιταλικές εφημερίδες μιλάνε ήδη για μάχη που θα γίνει μεταξύ των δύο ομάδων. Και ο μάνατζέρ του; Κάνει δηλώσεις για να ανεβάσει το κασέ του πελάτη του: «Ο Τζιανλουίτζι είναι ο Πελέ και ο Μαραντόνα μαζί των τερματοφυλάκων!». Το τερμάτισε; Ίσως, πάντως ο Ντοναρούμα στοιχίζει σήμερα στα 17 του πάνω από 15.000.000 ευρώ!  Θα παραμείνει στη Μίλαν, ή θα μετακομίσει στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κλαμπ του κόσμου;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα