«Σφήνα» Μπουτάρη για τα έργα στο αεροδρόμιο Μακεδονία

«Το αεροδρόμιο δεν πρέπει να μείνει ούτε μια μέρα κλειστό» δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν στο σημείο διασταύρωσης των διαδρόμων προσγείωσης και απογείωσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο FM 104,9», ο κ. Μπουτάρης  πρόσθεσε επίσης ότι «δεν είναι απαραίτητο να γίνει το έργο κατά την εκτίμηση των τεχνικών όλων των αεροπορικών εταιρειών. Όπως λένε οι πτήσεις θα μειωθούν κατά 60%, δεν μπορούν οι εταιρείες να αλλάζουν τα δρομολόγια τους. Πρέπει να το αναλάβει ο πρωθυπουργός, να καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο το έργο και να σταματήσει αυτή η ιστορία».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ωστόσο ικανοποιημένος από τη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τις συναντήσεις που έχει κάνει στην πόλη ο Αλέξης Τσίπρας με ξένους ηγέτες.

«Εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός για τη δημιουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, εν τέλει όμως φαίνεται ότι αποδίδει τουλάχιστον στην περίπτωση του δήμου», είπε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι «τρία θέματα που θέσαμε απευθείας στον πρωθυπουργό, ακούστηκαν και μάλιστα με ταχύτητα, αποδεικνύοντας ότι είναι καλή η κίνηση δημιουργίας γραφείου πρωθυπουργού. Σημαντικό όμως για την πόλη είναι και το ότι συναντάει ξένους ηγέτες στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα