«Σφήνα» Παναθηναϊκού για Ντιγκάρ!

Την ίδια στιγμή που φαίνεται να έχουν «παγώσει» οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να επιχειρεί τη «σφήνα» στην υπόθεση του Ντιντιέ Ντιγκάρ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το περιβάλλον του 28χρονου Γάλλου μέσου, η υπόθεση έχει αρχίσει να περιπλέκεται σε ικανό ποσοστό. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην Ιταλία, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του πελάτη του από τη Νις στην Ελλάς Βερόνα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, η οποία δύσκολα θα καλυφθεί.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει την τελική απάντηση του Γάλλου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, τις τελευταίες μέρες δεν έχει ασκηθεί η παραμικρή πίεση από πλευράς των «ερυθρόλευκων», ενώ έχει διακοπεί και η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο ίδιο διάστημα, εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός με μία «δυνατή» πρόταση, διεκδικώντας στα ίσια την υπογραφή του 28χρονου μέσου! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Τορίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα