«Σφήνα» Ρεάλ και Τσέλσι στη μεταγραφή Πογκμπά!

Μάχη μέχρις εσχάτων αναμένεται να δώσουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι, προκειμένου να «χαλάσουν» τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα!

Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους φέρεται να έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι του 2016 στους Καταλανούς, γεγονός που δεν προτίθενται να το… αποδεχθούν στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κινηθεί στο παρασκήνιο, ώστε να πείσει τον μάνατζερ του Πογκμπά πως το μέλλον του πελάτη του είναι στους «μπλε» του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο, Πορτογάλος υπόσχεται και άλλες δουλειές στο μέλλον με παίκτες του ίδιου μάνατζερ, προσφέροντας ένα ακόμη κίνητρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της έχει «επιστρατεύσει» το μεγάλο όπλο που ονομάζεται Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μάλιστα, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως ο συμπατριώτης του διεθνής μέσος βρίσκεται μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της «βασίλισσας».

Προς το παρόν, πάντως, ο Πογκμπά φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, η οποία προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους, αφήνοντας τον Γάλλο για έναν ακόμη χρόνο στο Τορίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα