«Σφήνα» της Μπάγερν Μονάχου για Σάμι Κεντίρα!

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιχειρεί να κάνει η Μπάγερν Μονάχου, μπαίνοντας «σφήνα» στις συζητήσεις του Γερμανού ποδοσφαιριστή με την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ!

Σύμφωνα με αναφορές σε Ισπανία και Γερμανία, οι δύο κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, συζητούν για ένα ποσό ανάλογο της μεταγραφής του Τόνι Κρόος, ο οποίος μετακινήθηκε από τους «Βαυαρούς» στη «Βασίλισσα», ήτοι περίπου στα 30 εκατομμύρια.

Οι ομοιότητες των δύο περιπτώσεων είναι πάρα πολλές. Ο Τόνι Κρόος ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, ενώ το συμβόλαιό του εξέπνεε το καλοκαίρι του 2015. Ήταν βασικός στην Εθνική Γερμανίας και χρίστηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Σάμι Κεντίρα επίσης θέλει να φύγει, το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ήταν βασικός στην Εθνική Γερμανίας και σήκωσε την κούπα του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Μιλάμε για ένα είδος… ετεροχρονισμένης ανταλλαγής των δύο παικτών, οι οποίοι έχουν ανάλογο ρόλο στην ενδεκάδα και διαθέτουν ποιότητα και προοπτική.

Όσον αφορά στην περίπτωση της Άρσεναλ, η υπόθεση φαίνεται να έχει «παγώσει», παρότι οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε μία καταρχήν συμφωνία. Η ευθύνη για το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων, βαραίνει, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, τον Σάμι Κεντίρα, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στη Γερμανία και να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα