«Σφήνα» της Μπενφίκα για Τζόελ Κάμπελ!

Ικανό αντίπαλο και με… προϊστορία, βρήκε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, καθώς σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, η Μπενφίκα επανήλθε για τον Κοσταρικανό επιθετικό της Άρσεναλ, τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της.

Ο μάνατζερ των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει δανεικό τον Τζόελ Κάμπελ, καθώς στην παρούσα φάση δεν «χωράει» στο αρχικό του σχήμα. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε μυστικά και συντονισμένα για την… ανάκτηση του διεθνούς επιθετικού, καθώς τον θεωρεί ως την ενδεδειγμένη λύση για τα άκρα της επιθετικής του γραμμής.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο 22χρονος παίκτης αποτελεί στόχο και της Μπενφίκα, η οποία έφτασε μία ανάσα από την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι οι «αετοί» είχαν συμφωνήσει στην αγορά του Κάμπελ και την τελευταία στιγμή η μεταγραφή «ναυάγησε», μετά από παρέμβαση και εμπλοκή του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο αγγλικός Τύπος εμφανίζει τους δύο συλλόγους να δίνουν μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει κάποια προτίμηση. Από τη μία αναγνωρίζει ότι στον Ολυμπιακό είχε την ευκαιρία να εξελιχθεί και να αναδειχθεί και από την άλλη το δέλεαρ ενός συλλόγου με τις περγαμηνές και το μέγεθος της Μπενφίκα, δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα