«Σφήνα» της Μπεσίκτας για Ντουρμάζ!

Τις βαλίτσες του για την Τουρκία ετοιμάζει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Φενερμπαχτσέ, όσο και της Μπεσίκτας, με την τελευταία να μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεσή του και να καταθέτει προσφορά στους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον διεθνή Σουηδό των πρωταθλητών Ελλάδας, λέγοντας πως η ομάδα του έχει ανάγκη από ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται ο Ντουρμάζ και ότι θα ήταν πολύ θετικό να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοικήσεων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός ζητά το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ για ενοίκιο, ενώ η Μπεσίκτας προσφέρει 100 χιλιάδες ευρώ, για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Η πρόταση των Τούρκων είναι συγκεκριμένη και αναμένεται η απάντηση των «ερυθρόλευκων».

Ο Τζίμι Ντουρμάζ από την πλευρά του εμφανίζεται πρόθυμος να αγωνιστεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας που κατάγεται, καθώς τον ενδιαφέρει να έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον και από τρίτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα