«Σφήνα» της Μπορντό στον Ολυμπιακό για Ντιγκάρ!

Ελεύθερος, ποιοτικός, έμπειρος, αλλά και… δύσκολος! Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ, περί ου ο λόγος, αποδεικνύεται πιο πολύπλοκη υπόθεση απ’ ότι υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό, καθώς εμφανίστηκε ικανός ανταγωνιστής στη διεκδίκησή του!

Σύμφωνα με αναφορές στη Γαλλία, η Μπορντό μπήκε «σφήνα» στην πρόταση του Ολυμπιακού προς τον 28χρονο μέσο, περιπλέκοντας την υπόθεση της μεταγραφής του στον σύλλογο του Πειραιά. Οι «Γιρονδίνοι» διαθέτουν ισχυρά όπλα με το μέρος τους, καθώς είναι μία ανταγωνιστική ομάδα του Σαμπιονά, ο παίκτης δεν θα απομακρυνθεί από τη χώρα του, θα αγωνίζεται σαφώς σε ανώτερο ποιοτικά πρωτάθλημα και τέλος η Μπορντό ενδέχεται να του παράσχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς διεκδικεί με αξιώσεις το πλασάρισμά της στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Μοναδικό μειονέκτημα των Γάλλων, όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι οι λιγοστές πιθανότητες να αγωνιστεί στο Champions League, καθώς η διαφορά από την πρώτη τριάδα είναι στους 7 βαθμούς. Ωστόσο, τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάθε άλλο παρά σίγουρος θα πρέπει να αισθάνεται για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Ελλάδα, όντας στη δεύτερη θέση, αλλά με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπορντό επισημοποίησε τις επαφές της με τον Ντιγκάρ, με τον οποίο θέλει να συμφωνήσει ενόψει του καλοκαιριού, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τη Νις. Οι επαφές γίνονται με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και όπως υποστηρίζουν στη Γαλλία, έχουν περιέλθει σε προχωρημένο στάδιο.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, στη Γαλλία υποστηρίζουν πως δεν έχει προχωρήσει, παρότι ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στη λίστα του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα