Μετωπική με Σάλκε για Βιεϊρίνια!

Πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ, κατέθεσε η Σάλκε, βάζοντας «ταφόπλακα» στα σχέδια του ΠΑΟΚ να εντάξει τον διεθνή Πορτογάλο στο δυναμικό του.

Η ομάδα της Γερμανίας καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο της Βόλφσμπουργκ, όσο και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε ευθύς εξ αρχής να παραμείνει στη Γερμανία και στην Μπουντεσλίγκα, καθώς έχει προσαρμοστεί απόλυτα ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη, η μάχη για τον διεθνή Πορτογάλο θα δοθεί μέχρι το τέλος, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, και με τη Βόλφσμπουργκ υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και δυσκολία, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο, η Σάλκε εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα το αμέσως επόμενο διάστημα και βέβαια διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία προκειμένου να δελεάσει έναν ποδοσφαιριστή με την αξία και τη φιλοδοξία του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ, παρότι η διοίκηση και ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένοι να κάνουν το μεγάλο άνοιγμα στο οικονομικό για την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα