«Σφήνα» των «κόκκινων διαβόλων» για Ντι Μαρία!

Η απόσυρση της Παρί Σεν Ζερμέν από τη διεκδίκηση του Άνχελ Ντι Μαρία, άνοιξε διάπλατα την… πόρτα στους υπόλοιπους «μνηστήρες», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται εκ νέου στο προσκήνιο, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Ρεάλ!

Η Μονακό ήταν η πρώτη που κινήθηκε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό των Μαδριλένων, αλλά πλέον, δεν είναι η μόνη. Μάλιστα βρήκε ισχυρό ανταγωνιστή, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εμφανίζεται να μπαίνει «σφήνα» στην όλη ιστορία και να κερδίζει έδαφος σε βαθμό που να θεωρείται πλέον, το φαβορί για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχωρεί τον Άνχελ Ντι Μαρία, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός επανήλθε στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Παρί. Οι Μαδριλένοι θέλουν να καλύψουν Benefits of Detoxing buy-detox.com/shop/cocaine-detox-kits/stinger-7-day-total-detox-drink-detail programs are getting more and more popular as a way to lose weight quickly. μέρος των κεφαλαίων που έχουν δαπανήσει για την ενίσχυσή τους, ενώ έχει προκύψει θέμα και με τον αριθμό των μη κοινοτικών. Η Ρεάλ έχει καλύψει τις τρεις θέσεις που επιτρέπονται, με τους Ντι Μαρία, Κέιλορ Νάβας και Χάμες Ροντρίγκεζ. Για να προχωρήσει την υπόθεση του επίσης μη κοινοτικού, Ρανταμέλ Φαλκάο, θα πρέπει να αδειάσει μία θέση, με μοναδικό υποψήφιο, βέβαια, τον Αργεντινό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα