«Σφαγή» γαλάζιων ιατρών στην Συγγρού

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στη συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των ιατρών της Ν.Δ.  στα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού το βράδυ της Τετάρτης. Γαλάζιοι γιατροί πιάστηκαν στα χέρια με «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο και την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά. Αμφότεροι ήρθαν  σε σωματική επαφή, εξαιτίας των κατηγορών που αντάλλαξαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η κ. Ανεμοδουρα να χτυπήσει σε τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της.

To χρονικό της αντιπαράθεσης

Πιο συγκεκριμένα, οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι, οι οποίοι όπως μετρήθηκαν κατά την είσοδό τους στο κτίριο, ανέρχονταν σε 58 συζητούσαν κάτω από μεγάλη ένταση δεδομένου ότι το νομοσχέδιο Άδωνι για τις απολύσεις των γιατρών του πρώην ΙΚΑ ψηφίζεται την Πέμπτη στη Βουλή.

Στη γενική συνέλευση παραβρισκόταν και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μαζί με άλλα 20 μέλη της αντίστοιχης κομματικής οργάνωσης του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του iatropedia.gr στη διάρκεια της εξαιρετικά έντονης συζήτησης, η κ. Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο ότι δεν έδωσε τον αγώνα ως όφειλε για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.

Ο κ. Βλασταράκος απέρριψε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνευρισμένο ύφος ότι η κ. Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην κ. Ανεμοδουρα η οποία βγήκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ. Ανεμοδουρα  να  χτυπήσει σε τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της.

Κατά άλλους παραβρισκόμενους πάλι η κ. Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει. Κλήθηκε επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται και θα αναμένεται να παραμείνει για μία ημέρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα