«Σφαγή» για τη συνέντευξη-«μαϊμού» της Ρούλας: Φούντωσε ο «πόλεμος» με τον Φουρθιώτη

 

Η παρουσιάστρια ξέσπασε στα social media.Από την Επίδαυρο που βρισκόταν για διακοπές, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό θα ενημερωνόταν και η ίδια ότι την Κυριακή το βράδυ θα προβαλλόταν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η αποκλειστική συνέντευξή της.

Στην ανακοίνωση του  παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη μέσω της εκπομπής του το μεσημέρι του Σαββάτου, ότι θα έχει την απάντηση της παρουσιάστριας σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, μετά και τον ντόρο που προκλήθηκε, σήμανε συναγερμός στα ΜΜΕ. Πολλοί ξαφνιάστηκαν, αφού μετά και τα εξώδικα που έστειλε η παρουσιάστρια στο κανάλι για τη λήξη της συνεργασίας τους, δηλώνοντας απλήρωτη η ίδια και η συνεργάτες της, δεν περίμεναν να κάνει αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση. Η πρώτη απάντηση της Ρούλας Κορομηλά ήταν άμεση το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα λεπτά μετά τη «βόμβα» που έσκασε ο παρουσιαστής.

«Στιγμές ονειρεμένες με τον αγαπημένο μου Φωκά Ευαγγελινό. Επιδαύρος σήμερα . Είμαι και θα παραμείνω για πολύ ΕΚΤΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ . Την αγάπη μου φίλοι μου !» ήταν το πρώτο της status στο Twitter, θέλοντας να διαψεύσει την τηλεοπτική της επιστροφή και ακολούθησαν πολλά ακόμα, με την Ρούλα να θέλει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους να μην πιστεύουν αυτά που ακούνε.

«Καλημέρααααααα! Οι θαλασσόλυκοι σας χαιρετούν …. Τιθασεύουμε τα κύματα στις διακοπές μας δεν θέλω να μπερδεύεστε ούτε κ να μασάτε …. άλλο το παρελθόν κ άλλο το τώρα ….Άλλο η ζάχαρη κ άλλο το αλάτι !!!! Είμαι εκτός κ περνάω υπέροχα ! Σας φιλώ .», έγραψε το πρωινό της Κυριακής, ενώ το ίδιο απόγευμα ήρθε η πιο απειλητική της απάντηση, ακούγοντας τον εμπορικό διευθυντή του καναλιού να επιμένει στην αποκλειστικότητα του με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Μέσω του δικηγόρου μου κυρίου Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού οτι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα τρέιλερ του ΤΣ ΕΤV έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια συνεργασίας μου με το σταθμό και κακώς επιχειρείται να δοθεί η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο Ρούλα Κορομηλά», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα