Σχέδιο ανωμαλίας στη χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, “βλέπει” η Βούλτεψη

Για σχέδιο ανωμαλίας στη χώρα, στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ,  μίλησε η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας το βαρύ πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών. Μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε διαρροή  τα όσα αναφέρθηκαν την Τρίτη  σχετικά με τη δυσαρέσκεια του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για την παρουσία του βουλευτή Επικρατείας και συμβούλου του Πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη, στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1, η κα Βούλτεψη αμφισβήτησε μεταξύ άλλων  τη δημοσκόπηση της public issue με η οποία παρουσίαζε το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 11 μονάδες.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε κάποιο περιστατικό στην συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, η κα Βούλτεψη απέφυγε να σχολιάσει λέγοντας «αυτά είναι διαρροές, δεν ξέρω τίποτα τέτοιο».

Αναφορικά με τον κ Χρύσανθο  Βούλτεψη και τη  παρουσία του στη διπαπραγμάτευση με την τρόικα,  δήλωσε ότι ο “κ. Λαζαρίδης είναι στέλεχος της διαπραγμάτευσης, «ο οποίος δεν αμφισβητείται ούτε από τον κ. Χαρδούβελη, διότι ο κ. Λαζαρίδης έχει ειδικευτεί στο θέμα του χρέους”.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την Τρίτη  η κα Βούλτεψη χαρακτήρισε ως «προβοκάτσιες» τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και αναφέρονται σε διαφωνίες στο επιτελείο του πρωθυπουργού και παραίτηση της ίδιας από το πόστο της, σχολιάζοντας πως τα δημοσιεύματα αυτά “έχουν πλέον ξεπεράσει τα όρια του γελοίου”.

«Ενημερώνουμε τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων ότι το μέτωπο είναι αρραγές και κάθε προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι διαφωνίες των συνιστωσών θα πέσουν στο κενό», υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη, και κατέληξε: «Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα