Σχέδιο επέκτασης των δρομολογίων τού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης

H επέκταση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης για τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου και η συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων προς αυτή την κατεύθυνση εξετάστηκε στο πλαίσιο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 10/11/2014, στο Δημαρχείο Χανίων, παρουσία του Δημάρχου, Τάσου Βάμβουκα, του Αντιδημάρχου, Νεκτάριου Αλεξανδράκη, του Προέδρου του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε., Γιάννη Καρτάκη, της Δημοτικής Συμβούλου, Ελευθερίας Αλιφιεράκη, και του συνόλου των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας.

Στη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε από τους παριστάμενους η ανάγκη ενίσχυσης της συγκοινωνίας στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου, όπου ο αριθμός των δρομολογίων, που πραγματοποιούνται είναι πολύ περιορισμένος, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Χανίων έθεσε προς συζήτηση, έπειτα από σχετική πρόταση του Αντιδημάρχου, Νεκτάριου Αλεξανδράκη, την πραγματοποίηση κυκλικού προγράμματος εκτέλεσης δρομολογίων από πλευράς του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης έως τα Κουνουπιδιανά, από όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το Αστικό ΚΤΕΛ, εάν επιθυμούν να μεταβούν στον κεντρικό ιστό του Δήμου Χανίων.

Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ΚΤΕΛ και εκπροσώπου του Δήμου Χανίων για την εξεύρεση λύσης στο πάγιο αίτημα των κατοίκων των περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα