Σχέσεις… συμπάθειας Νεϊμάρ και Ρονάλντο

Μεγάλη συζήτηση για το… κρυφό περιεχόμενο των δηλώσεων συμπάθειας, έως και αποθέωσης του Νεϊμάρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ανοίξει στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ισπανίας και όχι μόνο.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι είναι θαυμαστής του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θα του άρεσε να έπαιζαν μαζί στην ομάδα της Καταλονίας.

«Είμαι φαν του Κριστιάνο, είναι μεγάλος παίκτης, ένας εκτός διαλογής. Θα ήταν ωραίο να έπαιζε στην Μπαρτσελόνα», υποστήριξε ο Νεϊμάρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A bola».

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε και σε προπονητές, λέγοντας: «Θαυμάζω και τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο. Παρακολουθώ την καριέρα τους, εδώ και πολύ καιρό. Αλλά ο προπονητής μου είναι ο Λουίς Ενρίκε και παίζω στην Μπαρτσελόνα».

Αναφερόμενος στην επιθετική τριπλέτα της Μπάρτσα, την οποία συνθέτουν ο ίδιος, μαζί με τους Σουάρες και Μέσι, είπε:
«Πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι μόνο η τριάδα, η οποία μπορεί να θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στην ιστορία. Διασκεδάζω πολύ, παίζοντας με τους συμπαίκτες μου και αισθάνομαι υπερηφάνεια να είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα