Σχίνος Κορινθίας: Εκτέλεση επιχειρηματία με μία σφαίρα στον αυχένα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας τού 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας, Δ. Μπεκιάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί τής Κυριακής σε δάσος τής περιοχής δίπλα από την επαρχιακή οδό Πυσσίων-Σχίνου και μάλιστα από τον ίδιο του τον γιο και την σύντροφό του που τον αναζητούσαν.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και συνεργεία τής Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει δολοφονική ενέργεια. Το θύμα φέρεται να έχει δεχθεί μία σφαίρα στο πίσω μέρος τού κεφαλιού του.

Η εξαφάνιση του 57χρονου είχε δηλωθεί από συγγενικό του πρόσωπο στο Τμήμα Ασφάλειας Δραπετσώνας πριν έξι ημέρες, όταν βρέθηκε και το αυτοκίνητό του άδειο, αλλά προσεκτικά καθαρισμένο από αποτυπώματα, στο παραλιακό κέντρο συνιδιοκτησίας του στην Σχίνο. Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα