Σόου Τάτου και Άρης – Καλλονή 5-0!

Με εμφάνιση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν του και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο, ο Άρης διέσυρε τη Δευτέρα (5/12) με 5-0 την Καλλονή σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της football league.

Το σκορ λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί κι αν ο γκολκίπερ των Μυτιληνιών Μανιάτης δεν πραγματοποιούσε σωρεία αποκρούσεων το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει… διαστημικές διαστάσεις.

Το σκορ άνοιξε για τους Θεσσαλονικείς στο 12ο λεπτό ένας ποδοσφαιριστής της… Καλλονής και πιο συγκεκριμένα ο Τζελίδης, που στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μετά από σέντρα του Μπαργκάν, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0!

Οσο ο Μανιάτης άντεχε οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι, όμως στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πετύχαιναν το ένα γκολ μετά το άλλο με τον Τάτο να… οργιάζει. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέτυχε το 2-0, στο 76’, δημιούργησε το 3-0 που σημείωσε ο Καπνίδης δύο λεπτά αργότερα, έδωσε στο 80’ την ασίστ στον Μπαργκάν για το 4-0 και στο 88’ διαμόρφωσε με απευθείας φάουλ το τελικό 5-0!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα