Σύλληψη δραπέτη στην Ηλιούπολη

Στη σύλληψη 25χρονου δραπέτη  φυλακών και 17χρονης που κατηγορείται για απείθεια κατά συναυτουργία, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), στην Ηλιούπολη.

Γύρω στις 23.50 την Παρασκευή, στην περιοχή της Αργυρούπολης, στη συμβολή των οδών Λ. Κύπρου και Διγενή Ακρίτα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ωστόσο, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις εντολές των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν στη συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Αμαλιάδος στην Ηλιούπολη.

Ο 25χρονος αναζητείτο για αρπαγή ανήλικης. Επιπλέον είναι δραπέτης, από τις 17 Απριλίου 2012, του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης είκοσι ετών (για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του βιασμού) και δεν επέστρεψε μετά από ενδεκαήμερη τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα