Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ ο Πέτρος Κωστόπουλος

Είναι από τις πιο αναπάντεχες ειδήσεις. Η γνωριμία, η συνάντηση, η πρόταση και όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ραντεβού που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε κάποιους εντός Ελλάδος να πετάξουν στα σύννεφα από χαρά. Ανάμεσά τους ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, που είχε έναν σοβαρό λόγο να νιώθει χαρούμενος. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στην «Α» άνθρωπος εκ των έσω του περιβάλλοντος του παρουσιαστή, ο πάμπλουτος και ισχυρός άντρας της Αμερικής είχε υποσχεθεί κάτι στον Πέτρο Κωστόπουλο, αν και εφόσον αναλάμβανε την ηγεσία των ΗΠΑ. Και τώρα που αυτό συνέβη, μένει να πραγματοποιήσει τον όρκο που έδωσε στον Έλληνα παρουσιαστή και να τον πάρει στην ομάδα του.

Το τετ-α-τετ

Όπως αναφέρουν οι επαΐοντες, η γνωριμία των δύο αντρών έγινε πριν από καιρό στη Νέα Υόρκη, όταν ο παρουσιαστής και εκδότης βρέθηκε στο «Μεγάλο Μήλο» εκεί για να διεκδικήσει τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα του «The Αpprentice» που παρουσίαζε στο κανάλι NBC ο Ντ. Τραμπ. Ο Π. Κωστόπουλος κατάφερε τότε να κλείσει το πολυπόθητο ραντεβού μαζί του, που, σύμφωνα με όσα βλέπουν σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας, τον εντυπωσίασε πραγματικά. Ο Π. Κωστόπουλος, αφού συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Ντ. Τραμπ, παραθέτοντάς του βίντεο από τις δικές του εκπομπές αλλά και περιοδικά από την περίοδο που ήταν ο «βασιλιάς» των ΜΜΕ, αλλά και αναλύοντάς του τις πολιτικές και επαγγελματικές του απόψεις, δεν περίμενε ποτέ ότι θα άκουγε την εξής πρόταση να βγαίνει από τα χείλη του ρεπουμπλικανού μεγιστάνα.

Αφού αρχικά του εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τη δουλειά του, την προσωπικότητά του και τις ιδέες του, φέρεται να του πρότεινε χαρακτηριστικά: «Αν και εφόσον εκλεγώ Πρόεδρος της Αμερικής, θα σε προσλάβω στην ομάδα μου, θα σε κάνω σύμβουλό μου».

Μια πρόταση-έκπληξη που πέρα από το γόητρο θα συνοδευτεί σίγουρα και από έναν μισθό με πολλά μηδενικά, που άφησε τον Π. Κωστόπουλο με το στόμα ανοικτό. Τώρα το μόνο που μένει είναι ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής να κρατήσει τον όρκο του και να κάνει το καθοριστικό τηλεφώνημα στον Π. Κωστόπουλο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα