Σύμπτωση; Ταυτόχρονος χωρισμός για πρώην παντρεμένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Λίγο μετά το διαζύγιό τους, έκαναν και οι δυο τους νέα σχέση που ξεκίνησε ταυτόχρονα την ίδια περίοδο της ζωής τους και έληξε αντίστοιχα. Το περιβάλλον τους με το που πληροφορήθηκε την αλλαγή των δεδομένων στην προσωπική τους ζωή, δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι τους συνέβη το ίδιο πράγμα.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Αλαφούζο και τη Βάσω Γουλιελμάκη, που μόλις χώρισαν από τις μακροχρόνιες σχέσεις τους. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σοβαρό δεσμό με τη σύμβουλο διοργάνωσης Ολυμπιακών Αγώνων Άλεξ Οικονομίδου, έχοντας ως έδρα της κοινής τους ζωής το Λος Άντζελες. Αν και ο Σωκράτης Αλαφούζος είχε εγκατασταθεί μόνιμα τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική, προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του στη Μέκκα του κινηματογράφου, η χιλιομετρική απόσταση εξαιτίας των  συχνών ταξιδιών του στην Ελλάδα έγινε η αιτία του χωρισμού…

Αντίστοιχα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, ελεύθερη είναι και πάλι η πρώην σύζυγός του Βάσω Γουλιελμάκη. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η τετράχρονη σχέση της με τον προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδημο Παπαβασιλείου ανήκει στο παρελθόν. Το γεγονός ότι ο σύντροφός της βρίσκεται στη Σλοβακία ως προπονητής γνωστής ομάδας, προκάλεσε ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσά τους, αφού περνούσαν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να βλέπονται. Η είδηση του ξαφνικού χωρισμού τους προκάλεσε μεγάλη θλίψη στο φιλικό τους περιβάλλον αφού γνώριζαν την πρόθεσή τους να παντρευτούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα