Σύνθημα… πρόκρισης από Γεωργιάδη

Το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», τόνισε επίσης πως οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να αντέξουν την πίεση, καθώς αγωνίζονται σε μία μεγάλη ομάδα. Ας δούμε τι δήλωσε: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Καλλονή, σχεδιάζοντας και τους επόμενους αγώνες. Είναι σημαντικό που καταφέραμε να νικήσουμε και τώρα το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση πράγματι. Βλέπω τους παίκτες να έχουν διάθεση. Έχουμε κάποιες πολύ καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια, κάνουμε και κάποια λάθη που μας στοιχίζουν, αλλά γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση.

Γνωρίζω ότι η χαρά που παίρνεις κατακτώντας ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη. Εισπράττεις πολύ χαρά, αλλά δίνεις και μεγάλη χαρά στον κόσμο. Εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να πάρουμε τον τίτλο. Αντέχει δεν αντέχει την πίεση, είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που είναι υποχρεωμένη να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να σκέφτεται τους τίτλους. Ήρθε η ώρα να παίξουμε δυο σημαντικά παιχνίδια, για αυτό έχουν επιλεγεί αυτοί οι παίκτες, για να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα και να κερδίζουν τίτλους. Νομίζω πως σκέφτονται κι αυτοί πολύ ώριμα πλέον, είναι καλά, το θέλουν πάρα πολύ και ελπίζω να ανταποκριθούμε.

Θα είναι δυο παιχνίδια που θα δει όλη η Ελλάδα, δυο παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να είναι οι φίλαθλοι όπως πρέπει, οι διαιτητές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν, να μην έχουμε άσχημες καταστάσεις. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, βέβαια εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε εμείς στον τελικό, το πιστεύουμε κι έχουμε βάσιμες ελπίδες για πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα