Σύνθημα τίτλου από τον Τζέιμς Φελντέιν

Σύνθημα τίτλου έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα.

Ο σούτινγκ γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις και να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι όλα να πάνε όπως θέλω και έχω ονειρευτεί. Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζω πολλά για την ευρωλίγκα και περιμένω να παίξω. Οι στόχοι που έχω σαν παίκτης συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Ένας ακόμα στόχος μου είναι να γίνομε καλύτερος για να μπορώ να βοηθάω όλο και περισσότερο την ομάδα μου.

Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα να μπω στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων μου με τη χώρα μου αλλά είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου αλλά πλέον σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο γκαρντ του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα