Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Την πρώτη σύσκεψη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκαναν σήμερα στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι θα συναντήσουν «πολεμικό» κλίμα στο πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» για το Κύπελλο Ελλάδας και για τον λόγο αυτό θέλουν να πάνε σε αυτό το ματς όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται.

Μάλιστα, την Πέμπτη θα βρεθεί στην Αθήνα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ εν όψει της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και συζήτηση για το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», για το οποίο ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει αυξημένα μέτρα λόγω της επικινδυνότητας του αγώνα. Από τη συμπρωτεύουσα διέρρευσε η πληροφορία πως οι Θεσσαλονικείς θα ζητήσουν και την παρουσία εισαγγελέων στο γήπεδο.

Και ο Σαββίδης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το «παρών» στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό θα δώσει και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά» ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα, ενώ ζήτησε η ομάδα να μεταφερθεί στο γήπεδο με το δικό της πούλμαν, όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ωστόσο προς ώρας δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για το θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα