Σώρρας: «Θέλουν να με ισοπεδώσουν, έχει διαλυθεί η οικογένεια μου»

Απρόβλεπτη επανεμφάνιση έκανε, μέσω της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο καταζητούμενος από τις Ελληνικές Αρχές, Αρτέμης Σώρρας. Ο αυτόκλητος σωτήρας με τα… τρισεκατομμύρια ευρώ, άφησε αιχμές κατά πάντων –ακόμη και για τα ηγετικά στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις», δήλωσε αθώος και αδικημένος.

Ο Σώρρας κατηγορείται από τον κουμπάρο και πρώην συνεργάτη του, Φώτη Λεπίδα, ότι έκλεψε 100.000 ευρώ την εποχή που οι δύο άνδρες είχαν στήσει επιχείρηση με παιδότοπους. Εξαφανισμένος για σχεδόν 8 μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας δηλώνει: «Δέχτηκα απειλές και επιθέσεις κατά της ζωής μου και γι αυτό δεν εμφανίζομαι ακόμη. Αυτό έχει γίνει επανηλειμμένα. Έχουν προκαλέσει ζημιές και φθορές τουλάχιστον 150 γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις και έχω κάνει σχετικές μηνύσεις τόσο στα κατά τόπους ΑΤ όπως και στην Εισαγγελία. Το σύστημα καταδιώκει τόσο εμένα και τόσο τον φορέα μου. Υπάρχει μηχανισμός. Η απόφαση των Πατρών είναι δικαστικό πραξικόπημα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με ισοπεδώσουν σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Υφίσταμαι ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και έχει διαλυθεί η οικογένεια μου».

Μεταξύ άλλων, ο «τρισεκατομμυριούχος – φάντασμα», δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως δεν φοβάται να πάει στην φυλακή αλλά ο λόγος που δεν παραδίνεται είναι οι αμέτρητες απειλές που δέχεται.

Ο πρόεδρος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», δεν δίστασε να ρίξει αιχμές και να «δείξει» με το χέρι του πρώην συνεργάτες στους οποίους όπως λέει τους εμπιστεύτηκε αλλά.. Πιο συγκεκριμένα, είπε «Στην Ελλήνων Συνέλευσις ορισμένοι που τους εμπιστεύτηκα θέσεις και τους έβαλα μπροστά έκαναν κυριολεκτικά σε βάρος μου προδοσία και συνεννοήθηκαν με το καθεστώς και τον ανακριτή και άλλαξαν τις απολογίες τους, προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι από την προφυλάκιση».

Τέλος, χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του αβάσιμες και αόριστες.

Παρασκευή Μαρίτσα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα