Σ. Θεοδωρίδης: «Τολμούν να παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι;»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης 1-1 μίλησε στην κάμερα της Nova, αναφερόμενος στη διαιτησία και στα συγχαρητήρια που έδωσε στον Ζαχαριάδη, επαναλαμβάνοντας ωστόσο το αίτημα για ξένους διαιτητές.

Μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε:

«Εγώ δεν θέλω να παίρνει ο Ολυμπιακός πέναλτι «μαϊμούδες».

Ήταν 100% πέναλτι, ικανοποιήθηκα αφάνταστα, πήγα στον διαιτητή και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί τόλμησε να σφυρίξει πέναλτι. Άλλοι βλέπουν ανύπαρκτα πέναλτι στο 87ο λεπτό, αλλά εμείς θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα φτάνει να φέρουμε ξένους διαιτητές. Υπάρχει τεράστια διαφορά στην αντιμετώπισή μας έναντι των άλλων ομάδων. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κερδίζουν με γκολ οφσάιντ και πέναλτι. Σαν το πέναλτι του ΠΑΟΚ, τέτοιες φάσεις γίνονται 30-40 σε κάθε παιχνίδι. Έχετε δει να σφυρίζει κανείς πέναλτι;

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός και το πλήρωσε. Οι παίκτες να βάλουν το κεφάλι κάτω, όλοι έχουν δύσκολα ματς, θα τα πούμε μετά από πέντε, έξι αγωνιστικές. Ένα συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους, αυτό δεν θα επαναληφθεί, δεν ήταν Ολυμπιακός. Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, ό,τι και να κάνουν οι τριγύρω. Τολμούν να παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Τελείωσε το παραμύθι της διαιτησίας. Άλλη διαιτησία στον Ολυμπιακό, άλλη στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα