Σ.Τανιμανίδης: “Το πακέτο από τσιγάρα δεν υπάρχει πουθενά”

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας για την επιτυχία του Survivor από τη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρίσκεται.

Για την κριτική που δέχτηκε η παραγωγή για το υποτιθέμενο πακέτο από τσιγάρα, που εμφανίστηκε σε πλάνο, σχολίασε: “Βγήκε, ας πούμε, ένα print screen που δείχνει ένα πακέτο και είπαν πως είναι τσιγάρα και ότι ίσως η παραγωγή να μην είναι τόσο σκληρή με τους παίκτες.

Χα, χα! Η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα στο οποίο αναφέρεσαι, που δεν υπάρχει πουθενά. Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περιττεύουν”.

Όσον αφορά την περίθαλψη που έχουν οι παίκτες, εξήγησε: «Οι παίκτες έχουν περίθαλψη;!». Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πουθενά τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου η παραγωγή θα αφήσει ένα συμμετέχοντα με πρόβλημα υγείας στη μοίρα του!

Είναι κοινός νους ότι καμία εταιρεία δεν θα πάρει το ρίσκο μιας τραγωδίας. Δεν γνωρίζω τι συνέβαινε στα προηγούμενα Survivor, οπότε θα μιλήσω για αυτό που ζω εδώ, στη Δομινικανή Δημοκρατία, και θα σου πω ότι είναι πολύ σκληρό… τόσο σκληρό, που ήδη έχει χρειαστεί ιατρική βοήθεια κάποιες φορές για τους παίκτες!”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα