Σ. Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός θα κάνει απολογισμό στην ΔΕΘ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό από το παρελθόν να πει στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, στις 9 Σεπτεμβρίου, καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, κάτι που δεν έκανε κανείς μέχρι τώρα, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” αναφέρει επίσης ότι ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός έχει να πει πράγματα που έγιναν και αναφέρει την συνέχιση των έργων του μετρό, τις σήραγγες των Τεμπών και τον δημόσιο ΟΑΣΘ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφέρει επίσης ότι «κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας».

Σε ότι αφορά την κριτική του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για την περσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο κ. Φάμελλος απάντησε: «Ξέρουμε ποιες είναι οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων» και έκανε λόγο για «στείρα αντιπολιτευτική κριτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα