Τάκης Οικονομόπουλος: «Ξεκινάμε πρωτοβουλία για τον ερασιτέχνη»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στον αέρα του SportFM και αποκάλυψε πως μία κίνηση βετεράνων αθλητών του ΠΑΟ (όλων των σπορ)  βρίσκεται στα σκαριά, προσπαθεί να αποκτήσει νομική απόσταση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να αναλάβει τη διοίκηση του ερασιτέχνη (και να μην καταλήξει στο Πρωτοδικείο).

Το «πουλί» ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν κρύβεται κάποιος πλούσιος Παναθηναϊκός πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, αλλά ότι σίγουρα θα επιχειρηθεί μία προσέγγιση, μόλις η κίνηση ολοκληρωθεί και ο ερασιτέχνης περάσει επίσημα στα χέρια τους:

«Δεν υπάρχει κανένας επιχειρηματίας πίσω από την κίνησή μας. Ξεκινάμε και αναλαμβάνουμε την κατάσταση σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Παίρνοντας την έγκριση θα αρχίσουμε να μιλάμε με ανθρώπους.  Εμείς θα τα ξεκινήσουμε όλα από την αρχή. Για να λυθεί το πρόβλημα με τα χρέη θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Θα κάνουμε την κίνηση και εφόσον υπάρχουν Παναθηναϊκοί μπορούν να μας στηρίξουν θα το κάνουν.

Το πιο τίμιο και το ποιο ειλικρινές είναι αυτό που κάνουμε. Προσπαθούμε εμείς που είμαστε Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον έλεγχο και μετά να απευθυνθούμε σε όλους. Σε ανθρώπους Παναθηναϊκούς που έχουν χρήματα. Θα θέλουμε και πολλούς εθελοντές μαζί μας. Όποιος είναι ΠΑΟ κι μπορεί να βοηθήσει να το κάνει…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα