Τάσεις φυγής από «Σάλπι»

Σε ακόμα μια εσωτερική διαμάχη στον ΠΑΟΚ, νικητές φαίνεται να βγαίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί, καθώς ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φέρεται απηυδισμένος από τα τελευταία γεγονότα και σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να αποχωρήσει.

Τον τελευταίο χρόνο ανάμεσα στη «Θύρα 4» και τον ποδοσφαιριστή υπήρχε… ειρήνη και ειδικά σε ό,τι αφορά την πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή, ούτε με την αγωνιστική του συμπεριφορά αλλά ούτε και με δηλώσεις του.

Ωστόσο, στην αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων μετά την «τεσσάρα» στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής επιθετικός αποτελεί την εύκολη λεία. Στην προχθεσινή επίσκεψή τους, απαίτησαν να μην ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο, καθώς του καταλόγισαν ότι είναι… Παναθηναϊκός (μικρή σημασία έχει ότι είναι ΠΑΟΚτσής) ενώ στα διάφορα blogs επιρρίπτουν ευθύνες στον έμπειρο άσο και για το γεγονός ότι δεν πανηγυρίζει τα γκολ του μπροστά στη «Θύρα 4»…

Όπως φαίνεται η λογική του… παραλόγου επικρατεί για ακόμα μια φορά στον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει ψυχολογικά άλλο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Το γεγονός ότι ζήτησε από τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην τον υπολογίζει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι χαρακτηριστικό των όσων βιώνει ο 33χρονος και δεν απίθανο το καλοκαίρι να αποχωρήσει οριστικά από την Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα