Τέλος καλό με Βράνιες

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός που απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Τετάρτης (17/1) εμφανίστηκε μετανιωμένος στα social media.

«Είμαι εδώ, έχω αποδείξει ποιος είμαι», έγραψε στα ελληνικά ο Βράνιες, που δεν φαίνεται να επιθυμεί πλέον να αποχωρήσει και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο πλευρό του Βόσνιου στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ με δήλωσή του στην κάμερα της NOVA το πρωί της Πέμπτης (18/1). «Είναι ένας σημαντικός παίκτης όταν είναι στο 100%. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ζωή ενός επαγγελματία είναι γεμάτη με εμπόδια, μπορεί να υπάρξουν επιτυχίες αλλά και λάθη. Όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να κάνουμε κάποια λάθη. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις το λάθος αλλά και να μπορείς να συγχωρήσεις αυτόν που το κάνει. Σε έναν τέλειο κόσμο εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες. Ο Βράνιες από την στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα για εμένα είναι σημαντικός και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία. Ο Βράνιες είναι παίκτης της ΑΕΚ η ομάδα πρέπει να τον προστατέψει και ο παίκτης να δώσει τα πάντα για την ομάδα», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς της “Ένωσης”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα