Τέλος Κατσούλης και Καραβάτου!

Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν ολοένα και πιο συχνά, ωστόσο τελικά Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με το Epsilon. Το κανάλι ανακοίνωσε επισήμως τη διακοπή της εκπομπής και ενημέρωσε τους συντελεστές το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής. Το “Έτοιμο το Πρωινό” έτσι σταματά από την πρωινή ζώνη του καναλιού και πλέον διαμορφώνεται αναλόγως το πρόγραμμα του σταθμού.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Φτιάξε καφέ να στα πω” θα ξεκινά στους 07:45 και θα παραμένει στον αέρα για τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια (11:45) τη σκυτάλη θα παίρνει η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία θα κρατά το ζωντανό πρόγραμμα μέχρι και τις 15:30, που θα ξεκινάει το Tatiana LIVE.

Οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης αποτέλεσαν την αφορμή για να ολοκληρωθεί τόσο άκομψα η συνεργασία των δύο πλευρών. Ωστόσο, τα βαθύτερα αίτια ήταν άλλα… Οι συχνές απουσίες του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή, αλλά και οι μπηχτές που πετούσε συχνά πυκνά, φέρεται να είχαν από καιρό ενοχλήσει τους ανθρώπους του καναλιού.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα