Τέλος ο «Γολγοθάς» για τον Γαβαλά- Κυκλοφορεί και επίσημα ελεύθερος

Τα επαγγελματικά φτερά του στο εξωτερικό είναι έτοιμος να ανοίξει ξανά ο Λάκης Γαβαλάς, τολμώντας συνεργασίες με κορυφαίους της μόδας.

Μετά από πέντε χρόνια, ο γνωστός μόδιστρος που έζησε την εμπειρία της φυλακής λόγω χρεών προς το Δημόσιο, μπόρεσε και ταξίδεψε στην Ιταλία, αφού έληξε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Για τα συναισθήματά που του προκάλεσε το ταξίδι του αυτό αλλά και το πώς είναι να κυκλοφορεί ελεύθερος ξανά στο εξωτερικό, μίλησε σε συνέντευξή του στο Hello.

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, είχες την ευκαιρία να ταξιδέψεις και πάλι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Μίλησέ μας γι’ αυτό.
«Επιτέλους, μετά από μια πενταετία ξεμπλόκαρε το σύστημα της γραφειοκρατίας. Μου επέτρεψαν την έξοδο από τη χώρα και πλέον μπορώ να ταξιδεύω και εκτός Ελλάδας».

Όλο αυτό το διάστημα σε θεωρούσαν ύποπτο φυγής;
«Με θεωρούσαν ύποπτο φυγής, παρά το ότι υποτίθεται ότι έχουν δεσμεύσει –αλλά κι εγώ έχω παραχωρήσει– όλη μου την περιουσία. Δεν ξέρω τι παραπάνω απ’ αυτό ήθελαν».

Αν σου δοθεί, τελικά, αυτή η επαγγελματική ευκαιρία, θα το σκεφείς να μείνεις μόνιμα στο εξωτερικό;
«Σ’ αυτή τη φάση έχω ακόμα ανοιχτές νομικές υποθέσεις στην Ελλάδα, γι’ αυτό παρουσιάζομαι στην αρχή κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Την αγαπάω την Ελλάδα και δε θέλω να φύγω. Είναι ψυχολογικό το θέμα, αλλά θέλω και να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου. Όμως, όπου μπορώ να πάω για να βγάλω χρήματα και να καταφέρω να εξοφλήσω όσο το δυνατόν περισσότερα, θα το κάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα