Τέλος ο Δέλλας από τον Ατρόμητο

Δύο ήττες στο πρωτάθλημα και τέλος. Ο Γιώργος Σπανός απέλυσε τον Τραϊανό Δέλλα από τον πάγκο του Ατρομήτου και πλέον το μόνο που απομένει είναι του χρόνου να απολυθεί προπονητής από την πρώτη αγωνιστική, γιατί όχι και από το ημίχρονο αν κάτι δεν έχει πάει καλά.

Η ελληνική νοοτροπία αυτή είναι όμως. Ο Τραϊανός Δέλλας αν έμενε δύο χρόνια στο Περιστέρι, αν υπήρχε αυτή η υπομονή όχι στον Ατρόμητο, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα, θα έκανε δουλειά. Μπορεί για δύο χρόνια να μην έβγαινε στην Ευρώπη, ή να τερμάτιζε κάτω από τη 10η θέση, αλλά παιδιά σαν τον Μπαστακό, τον Λημνιό, τον Βασιλείου θα βελτιώνονταν και θα βοηθήσουν κάποια στιγμή νομοτελειακά την ομάδα, έχοντας έναν προπονητή με μεγάλο ανάστημα από πάνω τους, ο οποίος με τη σειρά του θα είχε την αμέριστη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Ο Δέλλας έχοντας στα χέρια του το μικρότερο ρόστερ από κάθε άλλη ομάδα – μόλις 25 παίκτες – αλλά το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέσο όρο ηλικίας, με αμυντικούς και μέσους που έχουν περάσει τα 30 κι έχουν βαρύνει (Λαζαρίδης 37, Φυτανίδης 32, Ζησόπουλος 32, Κοντοές 30, Ούμπιντες 35, Μπρίτο 33) και με ένα σχετικά μικρό μπάτζετ,  έπρεπε να έχει καταφέρει τι ακριβώς, μετά την περσινή εξαιρετική πρόοδο που επέδειξε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και την παραλίγο πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

Με δεδομένο ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, καθίσταται το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των «μπλε», με τον Στάικο Βεργέτη να αποτελεί κι αυτός επιλογή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα